Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädsla och misiler

lila youghurtord
i vit fil
tänk om det var du
om det var jag
jag känner nåt
märkligt
men om det är sant
varför vackra ord
först nu
blommor skall hon få
medan hon lever
spegla henne
där fanns en sjö av vacker fisk
men bottnar
av död
och tystnad delad




Fri vers av AektaBlond
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-04 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond