Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den åttonde dagen


På den åttonde

dagen -

då när dina tårar

frusit till is

och du befann

dig

bortom räddning


vem hade väl

kunnat ana

att himlen då

skulle öppna sig


en dag


för


sent...?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-04 13:14



Bookmark and Share


  sulimaa
Nej sanna ord...det vet ju ingen...ibland är livet bara så ...kramis
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen