Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


När?


Med bara din röst

rör du vid mig -

vid min hud och

min själs innersta


jag möter dig

i drömmen


och när jag vaknar

kramar jag kudden

som jag tror

är du

*

när kommer den morgon

när det är dig

jag håller om

när mitt ansikte vilar

på varm hud

och jag känner dofter

från vår första heta natt

tillsammans


älskade du...

min längtan

är även din






när........?








Fri vers av Junitvillingen
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-04 17:42



Bookmark and Share


  sulimaa
Jaaa så väl du beskriver den längtan....när?
2009-09-04

  erkki
Det är stora avstånd i Norrland.
Man förstår att norrlänningar är sega. Aldrig ger sig.
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen