Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Här, det slutar här! -

Ett badkarsvatten som stiger
Ångande översvämning som tar vid
Här, det slutar här!

Kunde aldrig dränka våra sorger i kärlek
Det motstridiga blev aldrig ett krig att födas i
Här, det slutar här!

Ett utrymme som åt upp dagar
Ett utrymme som aldrig annekterades av de ideal som växer
Här, det slutar här!

En loveless fascination av privat konfrontation
Något vitt oupptäckt på kartan, en fläck lämnas kvar
Här, det slutar här!

Önskar någon tog upp vad vi letade efter men inte fann
Ett ockuperande av fel destination där jag lovat att aldrig stanna
Här, det slutar här!

Vid blodspengar och lösensummor som inte nyttjas
Ett billigt pris för resignation men okalkylerade förluster är alltid hårda
Här, det slutar här!

En scen som vi stod på med asfalt under naglarna & vin i blodet
En föreställning att tro på eller ljuga ikapp
Här, det slutar här!

Att försvåra det funktionella var aldrig ett främlingsskap i förklädnad
Ett livslångt löfte jag ämnar hålla ända in i en livlögn
Här, det slutar här!

Kanske stereotyper är sanna, det som finns är endast det vi ser
Det fanns en man i ditt huvud, han var inte jag längre
Här, det slutar här!

Där ångande och naket ur ett badkar
Vi stiger upp på ett översvämmat kakelgolv                                                 Där, det slutar där!




Fri vers av theperna
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-05 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna