Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget märkvärdigt, bara ord... Lånad bild!


En tanke


I början

är vi alla små

men somliga

växer

aldrig upp

ändå


det är bara

storleken

och utseéndet

på skorna


som

förändras




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-05 10:01



Bookmark and Share


  Bernhardina
Sant! Väldigt bra! :))
2009-09-06

  sulimaa
Hahahah jaa så sant gumman!!
2009-09-05

    ej medlem längre
Klokord
av
klok kvinna
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen