Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havets doft



fyller på

hur mycket

storm ror hav

i land




Fri vers av AektaBlond
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-06 15:11



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ror, rorsman!
Akterut finns delar av en Ocean som bär varendra droppe med bravur

Längta in delar av babord, då vi för in Jungfrur som simmat som sjöjungfrur uppå land

Inse den delen av akterspeglen då havet nalkas
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond