Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mannen bakom milf

Jag känner sympati med denne unge man
så lätt att berusas av en annan kvinnas famn


en oskyldig filmkväll med vin i soffan
blev dagen efter en bekännelse för flickan

att dejta en 35 årig mamma är inte lätt
när hon ser ut som tjugo känns allt så rätt

så med lögner och hjälp träffades de mer
när barnen är hos pappa nätterna sig långa ter

hon lovar hälsa på honom 5000 kronor bort
men mammor är mammor och de tar ansvar fort


så min vän är nu tillbaka som sitt vanliga jag
någorlunda stabil igen, efter sitt erövrande fältslag

men kvinnan som lockar är fortfarande där
och jag vet han faller igen, om han bara vore här




Fri vers av expose
Läst 429 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-20 21:09



Bookmark and Share


  Isak VIP
Mmhmm. Mycket, mycket bra!
2009-09-26

    Wewill
bra som alltid käre vän!
2009-09-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
en härlig exposé om ett drag, ett fäldrag, ja vad vet jag förutom att det sköna stunder gick, och kom, hoppas framkom likt.
2009-09-20

    Trast
En mindre novell.
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

expose
expose