Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Edvin

Lilla Edvin hade mod

Han tog sin låga ålder in i det gröna vilda

Mörkrets fruktan och vargens ylande va inget hinder

Han skulle hitta sin vän


Med timmar i lera
Med meter från björnen
Med kroppen inflätad av brännässlor

Va han beredd att låta livet försinna

En enda önskning va att hitta det han tappat

Det som förstörde utflykten med dagis
Det som odlade sorgens salta tårar

Han gav aldrig upp

Han kulle hitta sin nallebjörn
Han skulle finna den enda närhet han hade




Fri vers av Marjavaara
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-07 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara