Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det värker i mig

Jag tänker på henne...

är hon den jag vill ha?

Jo det tror jag hon är,

jo det tror jag hon är.

Hon är blyg,

hon är söt,

hon har drömmar,

och må hennes vingar fällas ut...

Det värker i mig när jag tänker på henne

Det värker i mig...

...när jag hör henne på andra sidan luren...

...och jag vill ha henne hos mig...

...här på denna sidan luren

...hos mig...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-07 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson