Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Vänskap


När tystnad

mellan två

som tycker om varann

bara känns vilsam

och trivsam



det är

i just det ögonblicket

som själen talar om

att man



funnit vägen


hem...




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 265 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-09-07 19:12



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej "A touch..."

Ja, kanske är det inte svårare än så, våra resor mål... Hälsar vännen Fredrik
2009-09-08

  En strimma av guld
Att finna varandra i tystnaden och utan ord ändå kommunisera är ett förunderligt samspel mellan människor. Möten som är spännande.

Härligt och bra skrivet.
2009-09-08

  oneblood
Du skriver med så underbar klang , det är som musik !
2009-09-08

  sulimaa
Så sant hjärtat ...vänskapstystnad är bekväm och vilsam...
2009-09-08

  Glensan
Så sant, så sant........
2009-09-08

  Larz Gustafsson VIP
Just det.
En verklig vän är någon man kan vara sig själv tillsammans med, sade Jim Morrison.
2009-09-07

  devilsangel
Himmel så vackert...
2009-09-07

    Ken Cassel
Undetbart
Underbart skrivet till en lånad bild
Kunde inte ha skrivit det bättre själv
Anitha!
Tycker om dig!!!
Du är helt underbar

Många kramar till dig
:))
Ha nu en fortsatt underbar kväll

Ken Cassel

Mera kramar...
2009-09-07

  M M Mannheim VIP
Känslosamt om vänskap, väntar på en fortsättning för det var så härligt beskrivet.
2009-09-07

  Suzy med punkterna
När tystnaden känns varm.....mycket vacker känsla.
2009-09-07

    J. Herward
när tystnaden inte är en börda:)

Väldigt vacker
2009-09-07

  ~Hope~
så sant, då har man verkligen hittat hem!!
2009-09-07

  etthjärtaäralltidrött
Vackra och sanna ord!
2009-09-07

  Carola Bouvin
Oj så bra sagt för vist är det väl just så....
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen