Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda havet

Du har två små blå

Denna svalkande nyans är motsatsen

Du smälter mina pupiller
som flyter ut i det bruna fältet och blir till ett hav att frossa i

Ett hav av framtida vågor

När du tar på mig
så bränns det

Lågorna osar
och min vilja blir till en sprakande brasa


Jag har bensinen nu




Fri vers av Marjavaara
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-07 19:49



Bookmark and Share


  M_Franke
Hett
2009-09-08

  Larz Gustafsson VIP
"Bensin i blodet" med Docent Död.

Ett hav av eld!
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara