Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon säger att hon vill ha min kärlek

Hon säger att hon tycker om min kärlek
Hon säger att hon känner sig trygg hos mig, så vad annat kan jag göra än att gå henne tillmötes
Om någon bråkar med henne, så kan jag faktiskt bli riktigt stygg
Älskar henne eftersom hon älskar mig så varje gång som jag möter henne rättar jag alltid till mina kläder
Inför henne vill jag alltid se snygg ut, och det vill jag göra Oavsett vilket väder som det än är
Så länge som hon älskar mig kommer jag att hålla henne kär....

Hon säger att hon vill ha min kärlek
Jag håller henne så kär....

Ken Cassel
7/9-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-07 19:50



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin kärleksdikt till
någon som älskar dig
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel