Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Min mamma är min mamma
som eran mamma men min mamma är bäst
och slår alla mammagrisars protest

För det är min mamma det handlar om

En tre barnsmor och en kämpe
En kvinna som orienterade sig fram igenom kräftanstortyr
och operationsbord

Det är hon som offrat nio månader som nykter fetknopp

Det är hon som ska berömmas

Det är hon som är grunden till mina två kvm hud

Det är hon som inspirerar mig




Fri vers av Marjavaara
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-07 20:07



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara