Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kråksång

Nu faller löv, det blåser på.
De bränner höst vid perongen.

Nu faller löv, känner vinden slå

Nya känslor föds, och det är det som är den fina kråksången.

Hör nu klockorna i vinden,
dess ljud smeker dig på kinden.





Fri vers av Furie
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-08 13:35



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Fint.
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie