Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild fotad idag


Inte ens natten är mörk min kära


Med din allra

mjukaste röst

smeker du mig fri

från saknad


någonstans

slår klockan midnatt

men här

hos oss

med dina varma händer

på min hud

finns varken mörker

eller ångest


ljuset återvände

precis

och det har kommit


för att stanna






Fri vers av Junitvillingen
Läst 225 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-08 19:06



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Så vackert smekande!
2009-09-09

  Aciom
great just fucking great!
2009-09-09

  sulimaa
Åhh så härliga ord Anitha ..Det som driver nattens mörker bort ...det är vackert ...
2009-09-08

    sunnanvind
Ljuvligt!
2009-09-08

  erkki
Jag börjar upprepa mig snart. Ljuvt och ömt. Man lever sig in i ett lyckligt liv. Sååå fint!
2009-09-08

  Syrsan
Väldigt mjukt och poetiskt! Du målar så vackert!
2009-09-08

    ej medlem längre
Tillförsiktsförtröstan
2009-09-08

  Carola Bouvin
Så mycket värme ligger i dina texter, du är en riktig glädjespridare! Applåder!!!
2009-09-08

    Tea Alex
Härliga ord och jättefint foto - du är värsta proffset jue!
2009-09-08

  Yrre VIP
Underbart ljuvlig..och lila ! ;D
2009-09-08

    J. Herward
du är ju klockren! när (en människa kan bli ljuset) fantastiskt
2009-09-08

  Larz Gustafsson VIP
Smeka med rösten.
Underbart!
Jag tror att man kan smeka med ögonen också.
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen