Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska

Knulla
Spruta

Slit av trosorna
Dunka så grannarna hör er

Spotta
Byt saliv med flytningar

Kör hårt, kör snett


Lyd era kön

Hård och våt

Sedan hejdå!


Jag är en rebell
jo det är sant

Jag vill se henne
Den flicka jag lever med

Vill känna hennes svett mot mitt
Vill strålas av hennes pupiller
Vill ligga med min säd i henne och somna på hennes bröst
Vill somna av våra slag som blir till en rytm

Kärlekens rytm




Fri vers av Marjavaara
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-09 01:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ung och...


Mycket suggestivt.
2009-09-09

  Lindsy
Där satt den! Tumme upp. :)
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara