Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något som tar SÅ mycket energi just nu... Obs! Lånad bild


Ditt liv i mina händer


Hur skulle jag kunna veta

då - när vi blev vänner

att du en dag

skulle lägga ditt liv

i mina händer


men jag orkar inte

bära det -

det väger för mycket



och du vill inte


förstå




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-09 16:05



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Energitjuvar..känns igen:(
2009-09-10

  Suzy med punkterna
Ansvaret för en annan människa ligger alltid hos den.
Väl beskriven känsla
2009-09-09

  devilsangel
det finns bara en sak att göra med en sån person...om han inte lyssnar, inte vill förstå...då måste man bryta alla band...man kan inte göra merän ge allt..och får man ändå knivar i ryggen, då kan man inte göra mer...det är DITT liv som räknas!
2009-09-09

  erkki
Det luktar utnyttja. Så gör inte vänner. Inte riktiga vänner.
2009-09-09

  sulimaa
Nej då är det inte bra gumman ...viktiga ord
2009-09-09

  Syrsan
Somliga får ofta bära medan andra lastar på och lastar på! En mycket tänkvärd text!
Grattis på namnsdagen också!
2009-09-09

  Hans Christian
Detta är poesi!
2009-09-09

  etthjärtaäralltidrött
Ta det liv som är ditt liv och bär dig, kära vän.
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen