Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden viskar mig en saga

Kyla, mörker, gyllenröda nyanser och tända ljus

Indigrienser tillagade till resultatet September

Jag öppnar min famn

Känner blåsten smeka knotorna

Graderna kysser mig till liv och
det gröna trädets nedgång berättar mig en saga

om skolans svarta start
om själar vilsna i maltens berusande


Hösten klappar mig på axeln
en kärleksfull stöt

en närhet som får mig att spola tillbaka




Fri vers av Marjavaara
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-10 00:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Intressant språkbruk. Väldigt levande.
Titeln skulle kunna bli en utmärkt låttitel.
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara