Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


När "vänskap" blir till fixering


Du kom

jag såg -

jag gav

du tog



du krävde

jag kvävdes


nu går jag...


och aldrig mer

blir livet detsamma


men det kan

bara bli

fan så mycket

bättre!




Fri vers av Junitvillingen
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-10 16:55



Bookmark and Share


  David Unger
Förmodligen det bästa jag läst av dig. Kombinerar en stringens i stilen med ett språk som aldrig konstlar sig för att passa in. Lätt att följa och för ovanlighetens skull, här på poeter.se, känns inte den "råa" avslutningen sökt.
2009-09-12

  sulimaa
Japp just så!!!
2009-09-10

  etthjärtaäralltidrött
BRA! Håller på dig!
2009-09-10

  stenen/ Yv Ericsson
Igenkänn, bra!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen