Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


En liten bit sommar


Brinner inom -

och det är

bara, bara du

som med dina andetag

vilande mot min hud

kan släcka

den elden



älskade


jag vill känna sommarljuset

i mitt hjärta

låta din doft

ta plats

både i mitt hår

och på min nakna kropp


jag vill njuta

av dina kinders

söta små skrattgropar

lyssna till ditt

klingande skratt


möta din blick

som avslöjar

din hetta


med mina fingertoppar

vill jag

skriva de där orden

på din solbrända hud -

medan du darrar

av evighetslängtan

och vällust

*

i dagar och nätter

har saknaden

förföljt oss

längtan hållit oss uppe

hoppet om att ses

fått oss

att uthärda


hösten kom så plötsligt


men något

säger mig

att vi snart

mycket snart


får en liten


bit


sommar...





Fri vers av Junitvillingen
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-10 17:20



Bookmark and Share


    sajo
Vilka ord. Dessa ska jag läsa om och om igen i höstens tid då det kan kännas lite tungt ibland.

Underbart foto.
2009-09-11

  Aciom
Så bra text så jag ryser!
2009-09-10

    sunnanvind
Underbara rader!
2009-09-10

  sulimaa
Så underbart härliga ord om längtan och hopp...fantastiskt fin text!!!
2009-09-10

  etthjärtaäralltidrött
Å, så ljuvliga rader!
2009-09-10

  Larz Gustafsson VIP
Nio månaders leveranstid.
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen