Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En troende brist


Avsaknad av saknad

bristens är förlusten

existensen av all vinst

plus

minus

bristen är nyttan

underskott

överskott

vilket skott




Fri vers av -Dandy
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-11 13:15



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En text som skjuter in sig likt en kula når sitt mål
just då, känns det som om denna träffar delar av ett nu

men i dur
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy