Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick Tack Tick

Instängd i glas
målar den oss gråa

Den själ våra barn
och ger minnen istället

Varje dag är en kamp

Timma för timma
minut för minut

Den stjäl
Den psykar
och snart har sanden runnit ur


Tick tack Tick




Fri vers av Marjavaara
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-12 00:03



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, vi gör vad vi kan för att strida med våra motsridiga känslor
sedan projicerar vi striden ut mot omvärlden
blir så förvånade att alla möter oss som det var kamp på gång
ja, så kan det bli
2009-09-12

  Larz Gustafsson VIP
P.S. "We fade to grey" (Visage)
2009-09-12

  Larz Gustafsson VIP
"My mind beats time like clockwork", som Boomtown Rats sjöng.
Tiden är en hård slavdrivare.
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara