Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång i tiden då jag inte brydde mig om någonting

Jag var helt likgiltig
Brydde inte ens om mig själv
Levde ett destruktivt liv
Bara knarkade och sålde droger och gjorde inbrott vart och vart annan natt
Levde rövare
Och åren dom bara gick
Självklart så hände det att jag åkte dit och fick några år på kåken
Men så en dag så hände det någonting
Jag träffade på en mycket vacker kvinna som jag blev kär i
Och då tänkte jag att nu får det vara slut med alla dumheter
Dags att skärpa sig om jag ska få behålla henne
Så jag la av med all skit förutom ett och annat återfall och började bry mig istället
det som jag inte hade gjort på så många år
Har nu jobbat ärligt i ett antal år och ser till och sköter mig
Och som det ser ut nu så kommer jag aldrig mer hoppa tillbaka till mitt gamla liv igen
Nej, för helvete
Jag mår så pass mycket bättre nu samtidigt som jag nu har mig själv som bästa vän
Försöker vara snäll emot min kropp
Och så som jag har förstått så är jag ingen ungdom längre……

Det var en gång i tiden då jag inte brydde mig om någonting…

Ken Cassel
13/9-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-13 10:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Det har du gjort bra, som kommit
bort från droger och allt vad det för
med sig
2009-09-13

  Junitvillingen
Att du kom till nya insikter i och med att kärleken kom in i ditt liv - det är bara så fantastiskt! Håll fast vid det liv du skapat dig nu. Du har gjort ett hästjobb, inte fått något gratis, var rädd om din nya och så enormt mycket bättre situation. Så stark du är som valde en ny väg, för även om kärlek kan göra underverk så har du ändå gjort jobbet själv - och det är värt både starkröda rosor, jättekramar och ett varmt lycka till i fortsättningen. Håll fast vid det du har nu - vårt liv på jorden är så kort, var snäll mot dig själv Ken - "because you´re worth it"!!;-)))
2009-09-13

  Christine Sabel
Det måste kännas bra att få en ny chans, ja, du har gjort jobbet själv, men ändå
2009-09-13

  lodjuret/seglare VIP
en upplyftande text, litet kort kanske, men lång nog för att kännas som äkta och inspirerande, den förtjänar förstås sina trenne nakna tompavor där vinet runnit ut
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel