Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till brädden fylld


Kärlet flödar över

när inget lock hindrar
alla hål noggrant tätats
påfyllningen är oavbruten

kalken frågar inte efter

sälta eller sötma
svart eller vitt
gott eller ont

bägaren till brädden fylld
håller inte mer








Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-13 13:04



Bookmark and Share


  korpfjäder
Så lätt det är att få för sig att bägaren borde rymma mer, att det borde gå att pressa in mer tid i tiden och mer liv i livet...
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP