Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorry Mona...men tack till Mats Henricsson som med sina vassa, härliga texter gav mig inspiration till denna...


Sverige är så stort, så stort, fru Sahlin så liten!


Söta lilla Mona
vad tänker du väl på
där du har tagit plats
i din egen lilla vrå
och eftersom du inte
har nåt att komma med
så får du Toblerone
serverad på en sked!




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 297 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-13 13:26



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
APPLÅDER för en text, i sanning skriven .....
2009-09-16

  Peter Jr Eriksson
haha :D
2009-09-15

    tehdog
hahaha.. toblerone :)
2009-09-14

  erkki
Mona har lyckats med något fantastiskt: Hon har fått alla sina lagöverträdelser och nonchalans reducerad till en Toblerone i folks medvetande!
Fast var det stöld? Hon hade väl bara blandat bort korten. Den här gången plastkorten. Vilken PR-konsult hade hon?

Kul skrivet om en rörelse som vårdar och tar väl hand om sina egna.
2009-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Toblerone låter som namnet på en maffiafamilj.
Tänk att vakna upp med ett hästhuvud i sängen...

"Don´t go against the faaaaaamily..."
2009-09-13

  Staffan Welroos VIP
kul! men har inget emot mona direkt... finns ju bättre politiker såklart men för att vara sosse är hon helt okej. själv är jag mer vänsterut än henne men en liten slags motvikt mot extremhögern (såsom kd, fp, c, och m) är hon ju iaf!

*applåd*
2009-09-13

  Måna N. Berger
Heja Jacob! Jag instämmer. Om vår politiska analysförmåga inte höjer sig över kvällstidningarnas löpsedelsnivå lär nog än fler få ta skeden i vacker hand under kommande år, och det blir INTE sötsaker i den skeden!
2009-09-13

  M M Mannheim VIP
Godis är till för alla, varför då inte för Mona Sahlin?
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen