Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakgrundsbild

En bakgrund beskriver mycket

Min kompis har sig själv som bakgrund,självgod?
Andra har bilden som fanns där när det införskaffades
Små flickor har sina idoler
Pojkar har bilder de laddat ner från något numer som visades på någon irriterade reklam som de bara va tvungna att ha
Unga män har en bil eller fotmodell
Unga kvinnor har magrutor
Ny förälskade har hjärtan, krusiduller och sin älskades foto
Ny skilda har allt förutom det
Mammor har sina barn, mannen är inte längre den första
Pappor har antigen barnen eller bilen, dem väger lika
En singel 30 plussare har en diffus och artistisk bild
En singel 40 plussare en bild från senaste Thailands resan
En singel 60 plussare vill ha en bild men förstår sig inte påt

Många fler har mycket mer, många nämnda har annat

Vad har du?




Fri vers av -Dandy
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-13 13:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det skiftar Dandy
just nu Stonehenge

bilderna sträcker från
a till o :)

men det yttre har blivit
mer till
det inre

även om det kan ha
yttre attribut

och jag är
just invigd i 50+ :)
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy