Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vårt namnbry


trodde urban var en urban

nä kanske en mats

(det hade jag väl ändå kommit ihåg)




fast

det det var en

urban




Fri vers av AektaBlond
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-14 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond