Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torpeden!

Jag sköt honom med fem skott in i hans späda kropp
Men eftersom han levde fortfarande och bara låg där och sprattlade gurglandes full med blod i sin mun
så jag gick fram och skar halsen av honom med min stora Bowie kniv
Gjorde slut på hans pina
Nu
Nu kunde jag se att han var död på hans tomma blick
Men för att vara lite human ändå så drog jag ner hans ögonlock in för hans sista vila innan jag gick ut och stängde dörren efter mig

Ken Cassel
13/9-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel