Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en mycket speciell relation...


Lovsång till...


Aaaah...
så ljuvligt du smakar

det motstånd du gör
är precis lagom

jag ger dig
en uppfordrande slick

precis mitt på

och du bara smälter
längtar
gör vi båda

snart ska vi förenas
en gång för alla...

ånej! gång på gång på...


din doft omsluter mig
bitterljuvt är vårt möte...

ingen kan älska som vi
mot allt förnuft

förståsigpåarna kraxar
det där går aldrig väl...

det struntar jag i
passionen driver oss

snart, min älskade...





















Plopp!





Fri vers av Caprice! VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-15 22:40



Bookmark and Share


  Peter Matsa
haha :)

*nickar* liksom instämmande
2009-09-16

  Ulf Lagerholm
på lekhumör tror jag bestämt, att bygga upp en förväntan hos min lystnad och fördom, sedan med ett illmarigt flin ba så ba säja Plopp!, jag hade förväntat mig en sängkammarscen, i minsta detalj redovisad, i fyrfärgstryck, wojne, wojne
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP