Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skulle vilja vackert älska

jag skulle vilja vackert vara
en örn där ovanför.

Jag skulle vilja vackert se
något otroligt innan jag dör.

Jag skulle vilja vackert göra
något som jag innom mig hör.

Jag skulle vilja vackert röra
något som du, så underbart skör.

Jag skulle vilja vackert älska dig




Fri vers av Furie
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 09:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är jag övertygad om att du är fullt kapabel till.

Mycket fint skrivet!
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie