Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Vrider mig runt

Vrider mig runt
Runt och följer med där skuggan
skuggan av månen
glider fram över marken

Mina ögon
är din blick över det ljusa

Mina ögon
är vatten och faller utför i vattenfallet

Jag glider fram
I djupa undervattensvirvlar
glider fram i cirklar, uppåt och utåt

Vrider mig runt
Runt och följer med
Jag är månen som glider fram över marken




Fri vers av Jastproject
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject