Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild-09


Tillsammans?



Du bar mig

på starka armar

upp från det djupaste mörker


och till livet igen


men prövningen

under de svåra åren

fick till följd

att vi båda tog stryk


ljuset har återvänt

solen värmer mer

än någonsin förut

och stjärnorna är fler

på himlavalvet


det är nu

vi kunde fått en ny vår


men det är nu


som avståndet

mellan oss

istället

vuxit sig större


och jag undrar

om vi egentligen


är -



tillsammans?





Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 180 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-19 11:22



Bookmark and Share


  Glensan
Kanonbra text
text som mellan raderna
säger mer än texten i helhet
lämnar mycket till läsaren
att fylla ut, vilket i detta fall
känns spännade, jättebra
2009-09-20

  Peter Jr Eriksson
gillar skarpt ! bra !
2009-09-19

    J. Herward
den här textn lämnar frågor som söker svar fin :)
2009-09-19

  Popcorntankar
Så vackert stark i början och så sorglig och tvivlande i slutet, bra!
2009-09-19

  sulimaa
Smärtsamma funderingar ...men svaret kommer ...jag lovar ...du utrycker så fint i ord ...kram!
2009-09-19

    Ken Cassel
Den här var skitbra
Jag känner igen mig
Man växer ifrån varann
Stora applåder

Mera kramar!!!

Ken
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen