Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild-09


Till dig Annika


Någonstans ifrån

kom du -

med sann ödmjukhet

värme

och empati


Du färgar min värld

i regnbågens

alla färger


får mig att

ännu mer tro

på det goda

hos människan


I höstens tid

är du en av de blommor

som lyser starkast

i min livsträdgård

av vänner


Tack Annika,

min vackra skrivarvän

dina ord är

som lenaste sammet


och ett ljus


på min stig





Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-19 11:33



Bookmark and Share


  En strimma av guld
En fin hyllningsdikt till en värdefull vän. Starkt att visa det och dela med sig av det. Du är en sann vän.
2009-09-21

  Peter Jr Eriksson
Fin hyllning !
2009-09-19

  Yrre VIP
Näe, det var det ju inte men, dina ord
var så ovanligt vackra att jag suger i mig dem ändå ;)
2009-09-19

  Yrre VIP
Nämen å, vågar jag tro på att det är jag?
Livsbarometenr blir fylld till bredden!
2009-09-19

    J. Herward
du får oss andra att vilja vara din vän...så starkt
2009-09-19

  sulimaa
Underbart vackra ord till en vän ...du ger som vanligt av ditt fina fina varma hjärta ...fortsätt så gumman ...kram till dig!!
2009-09-19

    Ken Cassel
Ja, men det här var väl en vacker kärleksförklaring till en god vän
Tjusigt som vanligt
:)

Mera kramar

Ken
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen