Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösten


Ord

som jag hört

så många gånger förut

men som inte

berört mig

nämnvärt



samma ord

sagda med just

DEN rösten

fick plötsligt

en helt annan innebörd



och precis då

började själen


sjunga





Fri vers av Junitvillingen
Läst 227 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-20 12:21



Bookmark and Share


  erkki
Körs va i skriver! Får väl be IT-killarna ordna ljudspår. Dags att stumfilmsteknikens tidevarv tar slut även i vår värld!
Fast... Hur blir det då för oss östgötar....????
2009-09-20

    J. Herward
hmmm.... vem kan det vara månne?

Söt:)
2009-09-20

    ej medlem längre
Ja
visst
är det förundransvärt
att plötsligt
se
där fordom
blindhet härskat
2009-09-20

  En strimma av guld
Du ger mig hopp och kraft med dina ord. Du skriver så bra om rösten som ändrat "ton".
2009-09-20

    Bodil Sandberg
Suveränt vackert om den närande goda rösten som här görs fullkomligen klart hur alldeles speciell den är- varm applåd!
2009-09-20

  Jaseph
Så bra uttryckt av dig. Alltså hur det går till när någonting berör.
2009-09-20

  Larz Gustafsson VIP
Lustigt att du är inne på detta med tonfall.
Skrev tidigare i dag ovetandes om din dikt en dikt som heter "Hej..." som tangerar just detta.
2009-09-20

  sulimaa
Åhhh underbart hjärtat...då har man hittat hem!!
2009-09-20

    Wewill
vackert skrivet!
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen