Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske finns svaret där ovan?



Finns det månne

ett tecken

där ute i det

okända?


Blickar ut

mot horisonten -

i hopp om att ljuset

ska tala till mig -

hjälpa mig att



välja väg...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-20 17:59



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Kanske finns svaret där ute..men oftast inom oss själva. Tro på magkänslan o följ den !
2009-09-20

    J. Herward
har du någonsin sett en stig? har du någonsin sett den lilla bäcken vid dina fötter... det kan vara ett av tecknen på rätt väg:)
2009-09-20

  sulimaa
Jaa herregud ja ...att välja väg...det svåraste som finns ...ibland väljer livet åt oss..kram
2009-09-20

  Larz Gustafsson VIP
Wow! Vilken bild!!!!
2009-09-20

  Larz Gustafsson VIP
Svaret finns förvisso därovan, men Guds Ord har vi här ibland oss.
2009-09-20

    ej medlem längre
Långt borta
och
mycket mycket
nära
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen