Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the Footprints

överlämna dig människa
ett stycke brutet brott
fotavtrycken slutar någonstans

alltid någonstans, en dans i himlen
Frankrike är insvept
i regn i mig i tystnaden
följer dig hem
alldeles för ärlig, billig champagne
no more affairs, nattöppen butik
fotavtrycken som slutar någonstans

vet vad som försegår
efterlämnade brottstycken
Där! i regndimma
autostrada, Lyon, Genevé, Dijon, Mulhouse, Frankfurt
bussen öde, bara jag & chauffören
fotavtrycken någonstans tar de vägen, till slut

dear Darkness, tystnad

vad är det som saknas?

tystnad, aldrig nog

överförbar, sjung den till mig

väck mig i Hamburg om du måste       

Du måste!       

före nedgång, denna avgång

någonstans slutar fotavtrycken till slut




Övriga genrer av theperna
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-21 07:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En tripp till Hannover (Hangover),
Marseille eller möjligen Le Havre
skulle kanske något
kunna råda bot på...
texten får sina trenne perenner
för sin emfa´s
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna