Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jag vet

Det väser i vinden
Det väser i fönsterluckan
Jag väcker en vind
i vinden

Den lockar dig
faller in
Och vi svävar sakta ut
över mina galler

Det väser här intill
Jag öppnar våldsamt och stänger sedan försiktigt
Jag vet – om jag blundar
kan jag sväva in
bakom dina ögonlock
här strax intill
bakom fönsterluckorna

Det väser i vinden
Jag vet - jag blundar
Jag vet




Fri vers av Jastproject
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-21 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject