Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsland


Den kan vara

så hårfin -

gränsen

mellan förnuft

och känsla


men -

varför


tveka?




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 219 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-21 18:26



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mm..ibland förbannar vi att vi tvekar..ibland att vi inte tvekade... Fast nästan värre att aldrig våga..ta chansen !
Fint !
2009-09-22

  Ronny Berk
en vacker bild som väl kompletterar en känslosam text; väl funnen rubrik ...ja !
2009-09-22

  Quasimodo
Så sant och att våga både vinna och förlora !!!
2009-09-22

  Peter Jr Eriksson
precis ! sanna ord från sanna poeten!
2009-09-22

  sulimaa
Håller med Petra här ...det där jäkla hjärtat hahahah ...gör som det vill i alla lägen :)))
2009-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Därför att förnuftet kommer med sakskäl och argument.

Fin bild!
2009-09-21

  blaite
Känslan kan verkligen vara hårfin..fin bild bra text..
2009-09-21

    Ken Cassel
Det undrar jag också
Varför tveka
Pang på rödbettan bara
:))

Kramar

Ken
2009-09-21

  Nikolai Jungsin VIP
Kanske för att passkontrollen i gränslandet är så tuff...
2009-09-21

  devilsangel
Är det inte så att förnuft och känsla är ganska starka båda men att hjärtat brukar vinna?
så vad ska man välja?? *S*
2009-09-21

  Yrre VIP
Ja, varför! Förnuftigt skrivet!!
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen