Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig dig

Jag vill ha höstlöv och solnedgång,
jag vill ha skratt och fluffiga vantar,

jag vill ha allt på en gång.

Ge mig kyla och kyss mig
ge mig din hand och håll mig hårt.

Ge mig allt, ge mig dig <3




Fri vers av Furie
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-21 19:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
och du skall få.

Helt suverän i både gullighet, som kravhet, intill ditt behag.
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie