Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontant hoprafsat inför ett poesigruppsmöte nyligen. "Lustmäte" är ett ord som egentligen inte finns, fick jag reda på, men som ändå kändes lättförståeligt, fick jag också reda på


Något som liknar besvikelse

Lustmätet är tillfälligt nedlagt, var god dröj -
Återkom gärna, då någon håller i rodret

Riktmärkena har tagits ned; ledljusen är släckta
Surrogatet i synfältet är prasslande skyddsplast
Som grånar med månaderna i stadsluften

En förnimmelse av något som liknar besvikelse
Letar sig trots allt fram
Genom den annars så solida likgiltigheten,

En känsla av något som liknar saknad
Ger sig trots allt tillkänna
Vid åsynen av en före detta fast punkt




Fri vers av Effell
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-26 10:59



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
"En förnimmelse av något som liknar besvikelse
Letar sig trots allt fram
Genom den annars så solida likgiltigheten,"
Strålande men skippa kommatecknet i slutet!
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell