Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Basal kroppskännedom


På resa


genom kraften i rörelsen

med vila i center

och öppna sinnen

för nya erfarenheter


Så kan det vara

att upptäcka det nya landet

kroppen


och tänk

den resan

öppnar också dörrar

för nya kontaktytor emot världen


genom kraften i kommunikationen

med vila i lyssnandet

och öppna sinnen

för andra sätt att leva




Fri vers av livsdans
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-22 19:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livskonstruktivism
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans