Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cellostråk mm tangolåt

bam knäppknäppknäpp
bam knäppknäppknäpp
bam knäppknäppknäpp

plingplingplingpling
plingplingplingpling

bam pling bapbapbapbapbapbapbapbap
bam pling bapbapbapbapbapbapbapbap
bam pling bapbapbapbapbapbapbapbap
bam pling bapbapbapbapbapbapbapbap
pingbampingbamping

bam
bam
bam
bam
dtdtdtddtdtdtabadabadam
tiriti tiritiso si sa tiriti
tuckatuckatucka
tonkatonktonkatonkkvirrevi

bonk bonk da da da-da
plingpling dadidi dadidi
donk dinkdink dink
tr tr tr tr
ooooooooooooooooooooooooit





Fri vers av AektaBlond
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-23 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond