Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsöga




Där bor sorg

och något som

kallas


ensamhet


vandringen i solen -

en tillfällig

tröst

i din värld

full av mörka toner


kanske

en dag

att sången börjar

gå i dur


men här och nu

är ditt själsöga

tusen år


från det

som

så vackert

kallas för


glädje





Fri vers av Junitvillingen
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-23 07:33



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Rakt in i hjärtat
2009-09-23

    J. Herward
jag tänker inte vara självisk

bara säga att den här texten har ett enormt ''sug''

som du brikar säga haha^^
2009-09-23

  sulimaa
Åhh så jag känner igen det här...
2009-09-23

  peter markurth
starkt
2009-09-23

  Larz Gustafsson VIP
Det stämmer.
Så är det.
En dag i Larz Gustafssons liv.
2009-09-23

  walborg
En distans och ett vemod gör att dikten är färdig för oss som läser om sorgen.
2009-09-23

  Peter Jr Eriksson
sorgen ! bra !
2009-09-23

  En strimma av guld
Sorgligt, melankoliskt och vackert skrivet.
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen