Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tavlan målade jag idag - den visar vad LIVET är för mig.-))


Att hitta hem!




Så härligt är livet

att det lyser

av färger

på den väg där jag går


jag skrattar med själen

och av

dåtidens ångest

syns inte ett spår


min glädje - den bubblar

över att

jag har funnit

det jag saknade mest


jag hittade MIG och

min själ

vill nu dansa

för inom har jag fest!






Fri vers av Junitvillingen
Läst 253 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-09-24 19:57



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Fin tavla och så bra skrivet.

"jag hittade MIG och

min själ

vill nu dansa

för inom har jag fest!"
2009-09-29

  Staffan Welroos VIP
riktigt trevlig dikt detta! och riktigt riktigt snygg tavla!
2009-09-25

    ej medlem längre
Att krama om
både dag
som natt
2009-09-25

  Teresia Ridell
Varmt o gulligt !
2009-09-25

  Yrre VIP
Ljuvliga du, tack för de orden just idag!!
2009-09-24

  sulimaa
Så så underbar känsla ...trygghet i själen ...underbar bild vännen!!!! Kram!!
2009-09-24

  LenaJohansson VIP
jättehärlig målning! och fin text därtill
2009-09-24

    J. Herward
OBS! tre små hjärtan, kanske barn?
2009-09-24

    J. Herward
fiint<3

tavlan, jag ser två hjärtan kanske kärlek
jag ser solen, kanske rikedom
jag ser hösten i ett blad, kanske lever du som bäst i nuet
jag ser små blad som svävar med vinden de är blå, en sorgens färg och också återfödelsens färg

bakgrunden är röd, du är verkligen en speciell själ
2009-09-24

    ej medlem längre
Jag bugar inför denna Sol.
2009-09-24

  M M Mannheim VIP
Vad härligt att få ha en sådan känsla inom sig som du beskriver. Något som vi alla skulle önska att vi hade. Och att kunna beskriva känslan som du gör. Verkligen fantastiskt. Din dikt är något att ha och ta fram och läsa när man känner sig nere.
2009-09-24

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt tjusig och VARM tavla!

Glad för din skull.
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen