Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den allra mjukaste av stunder




Syrligt vassa

var orden du fällde


ditt förlåt -

javisst förlät jag


men skadan var

redan skedd

och den går aldrig

att göras ogjord


så...

vad tänkte du med

när du högg

så hårt


i den allra mjukaste


av


stunder...





Fri vers av Junitvillingen
Läst 156 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-25 15:10



Bookmark and Share


    J. Herward
det låter som om personen i texten blir angripen, och sedan blöder inombords.... ett svek

känns som om jag är där!
2009-09-25

  En strimma av guld
En sån fin dikt!!!!
Ja, det är svårt när man blir sårad men också om man har sårat någon utan att haft det i baktanke.

Hoppas verkligen denna blir utnämnd för den säger så mycket också.
2009-09-25

  Stefan Höglund
vilken vacker text om hur skört ett förhållande är
2009-09-25

  sulimaa
Åhh vilken skör och berörande text !! Det är i dessa stunder som det gör som mest ont...
2009-09-25

    ej medlem längre
i den allra mjukaste av stunder, just då - som det lämnar spår
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen