Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men var det då bara en hägring?




Höstgryning

min hand söker din -

men närheten

under natten

visade sig vara

blott en hägring


ändå finns den där

din doft

jag kan även känna

dina läppars fukt

mot min nakna hud



och jag minns

hur mina naglar

borrade sig in i din rygg

i samma stund

som du fyllde mig

med det yttersta beviset

på din kärlek


men -

varför är det då så ödsligt

i min bädd


jag kan ju med varje fiber

varje andetag

och hettan i min kropp

känna att du

fanns här



alldeles



nyss...







Fri vers av Junitvillingen
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-25 19:11



Bookmark and Share


  Danne
Borra gärna naglarna i min rygg...
*Kram*
2009-09-26

  bögpoesi
fluter bra och skapar egna bilder. Mycket fin komponerad
2009-09-26

    J. Herward
passionens poet!
2009-09-25

    J. Herward
passionens poet!
2009-09-25

  blaite
Oj vilken spännande text..annorlunda och bra från dig..Mvh Jag du vet
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen