Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen eldar



Tusen eldars sken

kan inte värma

två frusna själar


men hettan -

den som uppstår

under stjärnorna

precis när blickar

möter varann


den söker sig in

slår rot

och lämnar spår



av kärlek







Fri vers av Junitvillingen
Läst 192 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-26 14:39



Bookmark and Share


  kärleks ängel
underbart vacker!
2010-02-07

  Suzy med punkterna
Underbar känsla;=)
2009-09-27

    Bodil Sandberg
Det är så underbart att läsa det du skriver FÖR DU HAR KÄNSLA UTAN LIKE - fantastiskt vackert varm applåd!!!
2009-09-27

  walborg
Så fint skrivet om kärleken!!!
2009-09-26

  sulimaa
Då är livet som bäst att leva ...just i det ögonblicket ...fin dikt om den lyckan ...kramis!!!
2009-09-26

    Ken Cassel
Så vackert, min lilla ängel
:)

Pussokram

Ken
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen