Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på grund av tusen träffsäkra pisolskott rakt i hjärtat

köpte jag mig en spade
den var svart överallt
och gjord av bly

sedan började jag gräva
ner mig i mina bekymmer
och ångest

om jag nu lägger mig här
bland allt
ont i magen-ångest
och ånger-bekymmer

trött på att vara
nervös inte på ett magkittlandes mysigt sätt
utan mer
magrivande jagvillspy sätt

kan du hälla krav och frågor och
dina bekymmer
och täcka över mig?

kan du sätta upp ett kors
i kyrkogården

för dem som inte dög?




Fri vers av hermitthefrog
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-26 16:59



Bookmark and Share


    Franz Reichelt
bra
2009-10-01

  lycksele
deprimerande rakt av
huvva! som vi säger här uppe
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

hermitthefrog
hermitthefrog