Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han som är jag som är namnlös

de broderar sin verklighet tillsammans
med sammanflätade fingrar
för de är två två älskare som färdas
under Orions tindrande väv

och så finns hon som färdas ensam
med bara sitt eget namn
och en packning full av drömmar
och ambitioner

till sist så är det han
som jag kallar så
men som egentligen är jag själv
som oftast står stilla
men som ibland färdas
- ensam så klart -
men utan sitt namn











Fri vers av Vinnie
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-28 00:47



Bookmark and Share


  Noomi Henning
as fint skrivet <3
2009-12-24

  Asleep
skrev nyss i en analys till en föreläsning att stolthet var ngt jag verkligen ville känna i framtiden. det betyder mkt
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Vinnie
Vinnie