Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när stjärnan lyser

plåstra om mig

fort

fortfort

fyra dagar

ifrån

värre än så

tre år

och kanske tjugo








Fri vers av AektaBlond
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-28 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond